ماهی با عسل
دوشنبه, ۲۰ اسفند ۱۳۹۷، ۱۱:۲۷ ق.ظ
ماهی با عسل
مواد لازم برای ماهی با عسل :
- ۱/۳ فنجان عسل
- نصف یا یک قاشق سرکه ی سیب
- نصف قاشق سس گوجه
- ۱/۸ قاشق چایخوری پودر سیر
- یک عدد کنسرو ماهی
- ۱/۴ فنجان پیاز
- نصف فنجان نان خشک شده
- ۱/۴ قاشق چایخوری سیر ریز شده
- ۳ قاشق سوپخوری فلفل دلمه ای سبز ریز شده
- یک عدد سفیده ی تخم مرغ
- دو عدد همبرگر سرخ شده
طرز تهیه ماهی با عسل :
در یک کاسه ی کوچک سس گوجه، سرکه، عسل، سیر و فلفل قرمز را به خوبی مخلوط کنید.
ماهی، خرده نان، سیر، فلفل سبز و سفیده ی تخم مرغ را جداگانه مخلوط کنید. دو قاشق سوپخوری از سس را اضافه کنید و هم بزنید.
ترکیب ماهی را به دو قسمت به ضخامت ۱ تا ۲ سانتی متر تقسیم کنید. هر قسمت
را روی یک صفحه ی اجاق که خوب چرب شده باشد قرار دهید. به فاصله ی ( ۱۰ تا
۱۲ سانتی متر از سطح آتش ) سرخ کنید و ۲ تا ۳ بار پشت و رو کنید و از سس
آماده شده به آن بمالید تا قهوه ای شده و داخل آن نیز بپزد. کباب را روی
همبرگر قرار دهید و با باقیمانده ی سس سرو کنید. اینم از ماهی با عسل نوش
جان.