سرآشپز عسل

آشپزی با عسل

سرآشپز عسل

آشپزی با عسل

من در این وبلاگ میخواهم پختن غذاهای مختلف با عسل را به شما آموزش دهم که طعم جدید برای شما خواهند داشت با من همراه باشید

طبقه بندی موضوعی

ماهی با عسل

دوشنبه, ۲۰ اسفند ۱۳۹۷، ۱۱:۲۷ ق.ظ

ماهی با عسل

مواد لازم برای ماهی با عسل :

  • ۱/۳ فنجان عسل
  • نصف یا یک قاشق سرکه ی سیب
  • نصف قاشق سس گوجه
  • ۱/۸ قاشق چایخوری پودر سیر
  • یک عدد کنسرو ماهی
  • ۱/۴ فنجان پیاز
  • نصف فنجان نان خشک شده
  • ۱/۴ قاشق چایخوری سیر ریز شده
  • ۳ قاشق سوپخوری فلفل دلمه ای سبز ریز شده
  • یک عدد سفیده ی تخم مرغ
  • دو عدد همبرگر سرخ شده

ماهی با عسل

طرز تهیه ماهی با عسل :

در یک کاسه ی کوچک سس گوجه، سرکه، عسل، سیر و فلفل قرمز را به خوبی مخلوط کنید.
ماهی، خرده نان، سیر، فلفل سبز و سفیده ی تخم مرغ را جداگانه مخلوط کنید. دو قاشق سوپخوری از سس را اضافه کنید و هم بزنید.
ترکیب ماهی را به دو قسمت به ضخامت ۱ تا ۲ سانتی متر تقسیم کنید. هر قسمت را روی یک صفحه ی اجاق که خوب چرب شده باشد قرار دهید. به فاصله ی ( ۱۰ تا ۱۲ سانتی متر از سطح آتش ) سرخ کنید و ۲ تا ۳ بار پشت و رو کنید و از سس آماده شده به آن بمالید تا قهوه ای شده و داخل آن نیز بپزد. کباب را روی همبرگر قرار دهید و با باقیمانده ی سس سرو کنید. اینم از ماهی با عسل نوش جان.

  • علی جرجانی

ماهی

ماهی عسلی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی