سرآشپز عسل

آشپزی با عسل

سرآشپز عسل

آشپزی با عسل

من در این وبلاگ میخواهم پختن غذاهای مختلف با عسل را به شما آموزش دهم که طعم جدید برای شما خواهند داشت با من همراه باشید

طبقه بندی موضوعی

تارت عسلی

چهارشنبه, ۷ فروردين ۱۳۹۸، ۰۹:۴۳ ق.ظ

تارت عسلی

تارت نوعی شیرینی است که معمولاً از مواد پرکننده برای پوشش آن استفاده می‌شود. روی تارت‌ها باز است و از ماده اصلی شیرینی (خمیر) تشکیل نشده است.
در تارت‌ها خمیر شیرینی، خمیر بریزه است. ماده روکش یا پرکننده تارت‌ها ممکن است شیرین (مثل میوه‌جات) یا نمکی و غیرشیرین (مثل مرغ و میگو) باشد.
تفاوت اصلی تارت با انواع کیک در آن است که نان تارت بدون پف عمل می‌آید در صورتی که در خمیر تارت شکر وجود داشته باشد برای شیرینی‌جات و در صورت عدم استفاده از شکر برای غذاها به کار برده می‌شود.

مواد مورد نیاز تارت عسلی:

  • ۳ عدد تخم مرغ
  • نیم فنجان عسل
  • نیم قاشق چای خوری وانیل
  • یک و یک چهارم فنجان آرد گندم شیرینی پزی
  • ۱ قاشق چای خوری بیکینگ پودر
  • ۶ قاشق سوپ خوری کره یا مارگارین ذوب شده و ۱ قاشق سوپ خوری شیر

مواد مورد نیاز برای روی تارت عسلی:

  • نیم فنجان کره یا مارگارین
  • نیم فنجان عسل
  • ۳ قاشق سوپ خوری شیر
  • فنجان خلال بادام
  • نیم فنجان پودر نارگیل و نیم قاشق چای خوری دارچین

تارت عسلی

 

طرز تهیه تارت عسلی:

در یک ظرف متوسط تخم‌مرغ‌ها، عسل و وانیل را هم بزنید تا به صورت کرمی یکنواخت درآید.
در یک ظرف کوچک‌تر آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط و همراه با کره و شیر به تخم مرغها اضافه کنید و کاملا هم بزنید. خمیر تهیه شده باید نرم باشد و به دست نچسبد.
خمیر را در ظرف چرب شده‌ی تارت پهن کرده، آن را به مدت ۱۵ دقیقه در فری با دمای ۲۰۰ درجه‌ی سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه‌ی فارنهایت قرار دهید تا به صورت ابری درآید و رویه‌اش سفید شود. در حالی که خمیر در حال پختن است، مواد لازم برای روی آن را آماده کنید.
برای تهیه‌ی مواد رویی تارت، در یک ظرف متوسط، کره را ذوب کرده، عسل، شیر، بادام، نارگیل و دارچین را به آن اضافه کنید و تا زمانی که به جوش آید، آن را مدام هم بزنید.
مخلوط تهیه شده را روی خمیر داغ پهن کرده،‌دوباره خمیر را به فر برگردانید و آن را به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه دیگر بپزید تا قهوه‌ای شود. (تا زمانی که مخلوط خودش را نگرفته، اجازه دهید که در فر بماند).

  • علی جرجانی

تارت

تارت با عسل

تارت عسلی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی