سرآشپز عسل

آشپزی با عسل

سرآشپز عسل

آشپزی با عسل

من در این وبلاگ میخواهم پختن غذاهای مختلف با عسل را به شما آموزش دهم که طعم جدید برای شما خواهند داشت با من همراه باشید

طبقه بندی موضوعی

تاس کباب عسلی

چهارشنبه, ۲۱ فروردين ۱۳۹۸، ۱۰:۲۳ ق.ظ

تاس کباب عسلی

تاس کباب یک غذای ایرانی محبوب و کاملا مورد پسند برای همه است. این غذا از جمله غذاهایی اصیل ایرانی است که به شکل های متفاوت در استان ها و مناطق گوناگون ایران پیدا می شود.
تاس کباب خوراک گوشت و سبزیجاتی است که از قدیم بخصوص توسط مادربزرگها طبخ می شده است. گوشتی که برای تهیه تاس کباب استفاده می شود بایستی حتما گوشت گوسفندی و ترجیحا دنده باشد.
تاس کباب را می توان به نوعی یکی از غذاهای مغذی دارای همه نوع ماده مفید در یک وعده در نظر گرفت و به دلیل خورشتی بودن، هضم آن نیز آسان تر است.
تاس کباب یکی از لذیذترین خوراک های ایرانی هست که هم با گوشت و هم با مرغ تهیه می شود.تاس کباب گوشت که امروز به آموزشش می پردازیم خیلی خوشمزه هست و به راحتی درست می‌شود.

برای پخت تاس کباب عسلی ملس، به این مواد نیاز دارید:

  • گوشت چرخ کرده گوسفند: حداکثر سیصد گرم
  • کشمش پلویی: نصف پیمانه
  • پیاز خرد شده: یک عدد
  • تره خرد شده: یک سوم پیمانه
  • روغن زیتون: دو تا سه قاشق غذاخوری
  • آب: نصف پیمانه
  • عسل طبیعی: نصف قاشق غذاخوری
  • جوز هندی و میخک: به مقدار کم
  • آب غوره: نصف پیمانه
  • نمک: نضف قاشق چایخوری
  • ریحان و ترخون: به میزان مورد نیاز

تاس کباب عسلی

طرز تهیه این تاس کباب عسلی :

کافی است گوشت را با روغن تفت داده و با آب نیم پز شود. سپس در ظرف نسوز به همراه بقیه مواد ریخته و باید در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت در فر به مدت نیم ساعت قرار گیرد تا پخته شود

  • علی جرجانی

تاس کباب عسلی

غذا با عسل

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی