خاگینه عسلی
خاگینه عسلی
خاگینه
عسلی یک نوع پیش غذا یا عصرانه ساده و خوشمزه است که به دو روش تهیه
میشود. از آنجایی که این غذا از غذاهای معروف تبریز است نام دیگر آن
خاگینه تبریزی که محلیهای تبریز آن را قیقناخ هم مینامند معروف است.
این غذا بسیار مقوی و خوشمزه است و در این مطلب طرز تهیه خاگینه عسلی در اختیار شما قرار داده شده است.
خاگینه غذایی بسیار خوش طعم و با دستور پخت ساده است که ممکن است عده ای
تا بحال حتی نام این غذا را هم نشنیده باشند چه برسد به پختن این خوراک و
میل کردن آن اما این غذا فوق العاده خوش طعم بوده و با مواد بسیار کم و
ساده تهیه میشود ، مواد اصلی آن آرد و تخم مرغ است و به دلیل آنکه از شیره
در آن استفاده میشود طعمی شیرین دارد
این غذا هم میتواند یک وعده ی غذایی باشد و هم یک وعده ی صبحانه و هم یک عصرانه ی فوق العاده خوش مزه و عالی برای کنار چای.
از آنجاییکه این غذا غذایی ساده است دستور پخت های مختلفی با بیشتر کردن
مواد اولیه ی آن ایجاد شده است و هم اکنون برای این غذای خوشمزه دستور پخت
های متفاوتی وجود دارد که در این مطلب دستور تهیه خاگینه را برای شما ارائه
کرده ایم امیدواریم که مورد توجهتان واقع شود.
مواد مورد نیاز برای خاگینه عسلی:
- ۲ عدد تخم مرغ
- ۲ قاشق غذاخوری آرد
- ۱ قاشق غذاخوری عسل و نیم فنجان آب ولرم
طرز تهیه خاگینه عسلی:
تخم مرغها را خوب هم بزنید و آرد را کاملا با آن مخلوط کنید. ابتدا روغن را در ماهیتابه داغ کرده و مخلوط فوق را در آن سرخ کنید.
پس از پخته شدن تخم مرغ، عسل حل شده در آب ولرم را به آن افزوده، کاملا مخلوط و پس از چند دقیقه حرارت را قطع کنید.
مطلب خوبی بود. ممنون. من خاگینه رو مغزدار و قالبی درست میکنم.