دونات عسلی
دونات عسلی
دونات یکی از کیک و شیرینی های گرد می باشد شما می توانید آن را در منزل به راحتی تهیه کنید, که میان وعده خوراکی مناسبی می باشد، بیشتر مورد علاقه کودکان است. در ادامه این مطلب طرز تهیه دونات عسلی را مشاهده خواهید کرد.
دونات از انواع کیک و کلوچه های خوش طعم است. دونات نیز همچون شیرینی کشمشی و شیرینی نارگیلی میان وعده مناسبی در همه رده های سنی و پذیرایی عصرانه می باشد. در طرز تهیه دونات ساده از روغن جامد و یا کره حیوانی و روغن مایع استفاده می گردد و نیازمند پف کردن خمیر می باشیم که در آن از خمیر مایه فوری نیز استفاده می شود.
دونات را می توان در روغن سرخ نمایید و یا در داخل فر هم می توانید این کلوچه را طبخ و تهیه کرد. دستور طبخ دونات بسیار آسان و در عین حال این کلوچه خانگی بسیار خوشمزه می باشد.
مواد مورد نیاز برای دونات عسلی:
- ۲ قاشق غذا خوری روغن شیرینیپزی
- ۱ فنجان عسل
- ۲ عدد تخم مرغ
- ۲ قاشق چای خوری بیکینگ پودر
- ۱ قاشق چای خوری نمک
- ۱ فنجان شیر و مقداری آرد
طرز تهیه دونات عسلی:
روغن شیرینی پزی را گرم کرده، با عسل مخلوط و خوب هم بزنید تا به صورت کرم درآید.
در مرحلهی بعد، تخم مرغ هم زده را به همراه بیکینگ پودر، نمک و شیر به
مخلوط فوق بیفزایید و آنها را کاملا هم بزنید. سپس ان قدر آرد به مخلوط
بیفزایید تا به صورت خمیر نان درآید و به آسانی قالب بخورد. در مرحلهی
بعد، خمیرهای قالب خورده را در حرارت زیاد سرخ کنید.