جوجه سرخ شده با عسل
پنجشنبه, ۲۲ فروردين ۱۳۹۸، ۱۱:۲۴ ق.ظ
جوجه سرخ شده با عسل
جوجه
سرخ شده با عسل غذایی خوش طعم و لذیذ است که می تواند بهترین غذا برای
سفره افطار ماه مبارک رمضان باشد. در این بخش ما قصد داریم تا شما را با
دستور پخت جوجه سرخ شده با روشی متفاوت و آسان در منزل آشنا سازیم.
یک غذای فوق العاده خوشمزه برای روزهای پائیزی شماست.
مواد لازم برای جوجه سرخ شده با عسل:
- ۱/۴ فنجان عسل
- دو قاشق سوپخوری سرکه قرمز
- یک و نیم فنجان خرده نان نرم
- ۱ قاشق سوپخوری روغن زیتون
- ۶ عدد سینه مرغ بدون استخوان

طرز تهیه جوجه سرخ شده با عسل:
در یک ظرف کم عمق عسل و سرکه را مخلوط کنید در ظرف دیگری خرده نان را بریزید روغن را روی فویل بمالید فویل را به اندازه ای بگیرید که مرغها روی آن جا شوند سپس تکه های مرغ را در داخل مخلوط سرکه و عسل بغلطانید و بعد در داخل خرده نان بچرخانید و روی فویل قرار دهید و در داخل فر در دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت به مدت ۳۰ دقیقه یا تا زمانیکه داخل آن بپزد قرار دهید.