سرآشپز عسل

آشپزی با عسل

سرآشپز عسل

آشپزی با عسل

من در این وبلاگ میخواهم پختن غذاهای مختلف با عسل را به شما آموزش دهم که طعم جدید برای شما خواهند داشت با من همراه باشید

طبقه بندی موضوعی

سوهان عسلی

دوشنبه, ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۸، ۰۸:۵۹ ق.ظ

سوهان عسلی

یکی از شیرینی های محبوب برای عید نوروز سوهان عسلی هست.

شیرینی که مدل های گنجدی و بادامی و پسته ایش رو همه میشناسیم و از طعم اون همراه صرف چای لذت بردیم. اگر شما هم دوست دارین این شیرینی رو توی منزل تهیه کنین و از طعم خوبش حتی خیلی بهتره از مدل های بازاریش حظ ببرین فقط با رعایت یکی دو نکته یک شیرینی عالی و بی نقص خواهیم داشت.

سوهان عسلی یکی از شیرینی های مخصوص مردم اصفهان است و در حال حاضر در ایام نوروز بر سر سفره اکثر ایرانی ها وجود دارد و در واقع در این ایام خواهان بیشتری دارد.طرز تهیه این شیرینی خوشمزه بسیار راحت است اما قبل از آن نکاتی در مورد فواید استفاده از عسل را برای شما بازگو می کنیم.

مصرف عسل باکتری هایی را که آکنه ایجاد می کند، از بین می برد. با استفاده از عسل به صورت موضعی می توان زخم های دیابتی را درمان کرد.سلول های مرده پوست را از بین می برد و باعث نرمی آن می شود، خط های ایجاد شده روی صورت را کاهش می دهد و خشکی آرنج و پاشنه پا را برطرف می کند.

نرم کننده‌های حاوی عسل، از ایجاد موخوره جلوگیری می کند و باعث براقی مو می شود.روند سوخت و ساز را تسریع می بخشد و باعث کاهش وزن می شود.مصرف آن با سیر خام، ویروس و عفونت های باکتریایی را از بین می برد.

تقویت کننده بینایی و تسکین دهنده گلودرد است و به نوعی شربت سینه محسوب می شود.انرژی زاست، خستگی مفرط را برطرف می کند، میزان هوشیاری ذهن را افزایش می دهد؛ تقویت کننده سیستم ایمنی بدن است، ماده مغذی، ویتامین و آنتی اکسیدان های لازم را به بدن می رساند.با بهبود جریان خون رسانی، مانع از بیماری قلبی و آسیب به رگ ها و به خصوص مویرگ ها می شود.

مواد لازم سوهان عسلی:

  • خلال بادام: نصف پیمانه (۱۵۰ گرم)
  • زغفران: یک قاشق چای‌خوری
  • روغن آبکرده: ۴ قاشق سوپ‌خوری (۱۰۰ گرم)
  • عسل: سه قاشق سوپ‌خوری: ۱۵۰ گرم
  • شکر: یک پیمانه (۱۵۰ گرم)

 

سوهان عسلی

طرز تهیه سوهان عسلی:

ابتدا شکر و عسل و روغن را در ظرفی ریخته و آن را روی حرارت زیاد قرار دهید.

کف سینی را خوب چرب کنید.

مواد داخل ظرف را هر چند وقت یک بار هم بزنید تا طلایی رنگ شوند.

اکنون بادام‌ها را به ظرف اضافه کرده و کم کم آن را هم بزنید تا طلایی رنگ شوند.

توجه سوهان عسلی:

سوهان عسلی را نباید زیاد، هم زد چرا که روغن آن جدا می‌شود.

زغفران را در مقداری آب جوش حل کرده،‌ داخل مخلوط بریزید.

با قاشق کمی از سوهان عسلی را در سینی بریزید وقتی فورا خودش را گرفت، سوهان عسلی آماده است.

سوهان عسلی را روی حرارت کم، فقط گرم نگه دارید، ‌سپس با قاشق کوچکی از سوهان روی سینی با رعایت فاصله بریزید و فورا روی آن‌ها چند تا خلال بادام بریزید.

پس از اینکه سوهان‌‌ها سرد شدند با چاقو آن‌ها را از سینی جدا کرده و درون ظرف مورد نظر بریزید.

  • علی جرجانی

سوهان عسلی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی