سرآشپز عسل

آشپزی با عسل

سرآشپز عسل

آشپزی با عسل

من در این وبلاگ میخواهم پختن غذاهای مختلف با عسل را به شما آموزش دهم که طعم جدید برای شما خواهند داشت با من همراه باشید

طبقه بندی موضوعی

بیسکوییت عسلی

پنجشنبه, ۱۶ اسفند ۱۳۹۷، ۱۲:۰۰ ب.ظ

بیسکوییت عسلی

تهیه بیسکوییت عسلی های خانگی و پذیرایی چای عصرانه با آنها نه تنها یک هنر محسوب می شود بلکه طعم عالی این بیسکویت ها لذت نوشیدن چای را چند برابر می کند.

بهتر است این بیسکویت را یک روز قبل از میل کردن تهیه کنید، طی یک شب ماندن رنگ آن تیره تر، طعم آن بهتر و بافت آن نرم تر می شود.

مواد مورد نیاز:

  • ۳۵۰ گرم آرد
  • ۵۰ گرم کره
  • ۱۰۰ گرم عسل
  • ۱۰ گرم بیکینگ پودر
  • ۲ عدد تخم مرغ و کمی وانیل

بیسکوییت عسلی

 

طرز تهیه:

کره را گرم کرده، با عسل مخلوط کنید و به تدریج سایر مواد اولیه غیر از آرد را به آنها اضافه کنید و هم بزنید.
در مرحله‌ی بعدی، آرد را باه مخلوط فوق افزوده، خمیر حاصله را به اشکال دلخواه قالب بزنید و به مدت ۱۵ دقیقه در فر با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه‌ی فارنهایت قرار دهید.

  • علی جرجانی

بیسکوییت

بیسکوییت عسلی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی