پای عسل گردویی
پنجشنبه, ۱۶ اسفند ۱۳۹۷، ۱۱:۵۹ ق.ظ
پای عسل گردویی
اگر عاشق طعم شیرین عسل هستید و از پای هم بدتان نمی آید پس حتماً از خوردن این پای عسل گردویی خوشمزه لذت خواهید برد.
مواد لازم پای عسل گردویی :
- ۱۱۵ گرم کره
- ۱ فنجان شکر
- ۳ عدد تخم مرغ بهم زده شده
- ۰.۵ فنجان شربت ذرت
- ۰.۵ فنجان عسل
- ۰.۵ قاشق سوپخوری وانیل
- ۰.۵ قاشق سوپخوری آبلیمو
- ۱ یا ۲فنجان گردوی خرد شده
- مقداری دارچین و جوز
- ۹ اینچ پوسته پای خام
طرز تهیه پای عسل گردویی :
فر را روی دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت تنظیم کنید.
کره را داخل ماهیتابه ریخته و آن را روی دمای ملایم اجاق میگذاریم و صبر میکنیم تا کمی قهوه ای شود اما مواظب باشید نسوزد. سپس آن را کنار میگذاریم تا کمی سرد شود.
شکر، تخم مرغها، شربت ذرت و عسل را داخل یک کاسه هم زن ریخته و خوب آنها را به هم میزنیم تا کاملا ترکیب شوند. بعد کره قهوه ای، ابلیمو، وانیل و گردو را به آن اضافه می کنیم سپس دارچین و جوز را به ترکیب اضافه می کنیم. همه مواد باید کاملا با هم ترکیب شوند.
همه مواد را داخل پای میریزیم و داخل فر میگذاریم. کیک باید بین ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت داخل فر بماند.
بعد از سرد شدن آن را میل کنید.