سرآشپز عسل

آشپزی با عسل

سرآشپز عسل

آشپزی با عسل

من در این وبلاگ میخواهم پختن غذاهای مختلف با عسل را به شما آموزش دهم که طعم جدید برای شما خواهند داشت با من همراه باشید

طبقه بندی موضوعی

پای عسل گردویی

پنجشنبه, ۱۶ اسفند ۱۳۹۷، ۱۱:۵۹ ق.ظ

پای عسل گردویی

اگر عاشق طعم شیرین عسل هستید و از پای هم بدتان نمی آید پس حتماً از خوردن این پای عسل گردویی خوشمزه لذت خواهید برد.

مواد لازم پای عسل گردویی :

  • ۱۱۵ گرم کره
  • ۱ فنجان شکر
  • ۳ عدد تخم مرغ بهم زده شده
  • ۰.۵ فنجان شربت ذرت
  • ۰.۵ فنجان عسل
  • ۰.۵ قاشق سوپخوری وانیل
  • ۰.۵ قاشق سوپخوری آبلیمو
  • ۱ یا ۲فنجان گردوی خرد شده
  • مقداری دارچین و جوز
  • ۹ اینچ پوسته پای خام

پای عسل گردویی

 

طرز تهیه پای عسل گردویی :

فر را روی دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت تنظیم کنید.

کره را داخل ماهی‌تابه ریخته و آن را روی دمای ملایم اجاق میگذاریم و صبر میکنیم تا کمی قهوه ای شود اما مواظب باشید نسوزد. سپس آن را کنار میگذاریم تا کمی سرد شود.

شکر، تخم مرغها، شربت ذرت و عسل را داخل یک کاسه هم زن ریخته و خوب آنها را به هم میزنیم تا کاملا ترکیب شوند. بعد کره قهوه ای، ابلیمو، وانیل و گردو را به آن اضافه می کنیم سپس دارچین و جوز را به ترکیب اضافه می کنیم. همه مواد باید کاملا با هم ترکیب شوند.

همه مواد را داخل پای میریزیم و داخل فر میگذاریم. کیک باید بین ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت داخل فر بماند.

بعد از سرد شدن آن را میل کنید.

  • علی جرجانی

پای عسل

پای عسل گردویی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی