حلوای عسل
حلوای عسل
امروز میخوام طرز تهیه حلوای عسل رو بهتون بگم که خیلی سریع حاضر میشه و طعم جدید و دلپذیریم داره.
در این حلوا به جای شکر از عسل استفاده شده و گزینه مناسبی برای سفره های
سحر و افطار ماه رمضون هم هست. امیدوارم این حلوا رو بپزین و ازش لذت
ببرین.
حلوا عسلی یک نوع شیرینی مازندرانی هست معمولا در مراسم عروسی
مازندران تهیه میشه و معمولا در شب حنابندان تهیه میشه و روز پایتختی بین
مهمان ها پخش میشه و چون میزان عسل زیاده ساعت ها طول میکشه و واقعا زحمت
زیادی داره.
مواد مورد نیاز برای حلوای عسل:
- ۷۵۰ گرم آرد گندم،
- نصف لیوان گلاب،
- ۲۰۰ گرم روغن مایع،
- ۲۰۰ گرم روغن جامد،
- ۵ لیوان آب،
- ۹۵۰ گرم عسل،
- ۱ مثقال هل ساییده،
- نصف قاشق غذا خوری زردچوبه و زعفراندبه مقدار دلخواه.
طرز تهیه حلوای عسل:
روغن جامد و مایع را در قابلمهی گودی بریزید و روی حرارت گرم کنید. سپس آردها را الک کرده، به آرامی در روغن ریخته و هم بزنید.
زردچوبه را نیز اضافه کنید و مخلوط فوق را آن قدر در روغن تفت دهید تا سرخ
رنگ شود و به اصطلاح آرد پخته گردد. در مرحلهی بعد هل ساییده را اضافه و
کاملا مخلوط کنید.
آب را در ظرف دیگری بجوشانید و زعفران، عسل و گلاب
را به آب جویده بیفزایید و خوب هم بزنید تا مخلوط به صورت یکنواخت درآید.
سپس شربت آماده را به آرامی داخل آرد سرخ شده بریزید و خوب هم بزنید.
اگر حلوای تهیه شده شل بود، کمی دیگر آن را حرارت دهید تا سفت شود. حلوای آماده شده را در ظرف مناسبی بکشید و مصرف کنید.
- ۹۸/۰۱/۲۴