سرآشپز عسل

آشپزی با عسل

سرآشپز عسل

آشپزی با عسل

من در این وبلاگ میخواهم پختن غذاهای مختلف با عسل را به شما آموزش دهم که طعم جدید برای شما خواهند داشت با من همراه باشید

طبقه بندی موضوعی

حلوای عسل

شنبه, ۲۴ فروردين ۱۳۹۸، ۰۱:۴۵ ب.ظ

حلوای عسل

امروز میخوام طرز تهیه حلوای عسل رو بهتون بگم که خیلی سریع حاضر میشه و طعم جدید و دلپذیریم داره.
در این حلوا به جای شکر از عسل استفاده شده و گزینه مناسبی برای سفره های سحر و افطار ماه رمضون هم هست. امیدوارم این حلوا رو بپزین و ازش لذت ببرین.
حلوا عسلی یک نوع شیرینی مازندرانی هست معمولا در مراسم عروسی مازندران تهیه میشه و معمولا در شب حنابندان تهیه میشه و روز پایتختی بین مهمان ها پخش میشه و چون میزان عسل زیاده ساعت ها طول میکشه و واقعا زحمت زیادی داره.

مواد مورد نیاز برای حلوای عسل:

  • ۷۵۰ گرم آرد گندم،
  • نصف لیوان گلاب،
  • ۲۰۰ گرم روغن مایع،
  • ۲۰۰ گرم روغن جامد،
  • ۵ لیوان آب،
  • ۹۵۰ گرم عسل،
  • ۱ مثقال هل ساییده،
  • نصف قاشق غذا خوری زردچوبه و زعفراندبه مقدار دلخواه.

حلوای عسل

طرز تهیه حلوای عسل:

روغن جامد و مایع را در قابلمه‌ی گودی بریزید و روی حرارت گرم کنید. سپس آردها را الک کرده، به آرامی در روغن ریخته و هم بزنید.
زردچوبه را نیز اضافه کنید و مخلوط فوق را آن قدر در روغن تفت دهید تا سرخ رنگ شود و به اصطلاح آرد پخته گردد. در مرحله‌ی بعد هل ساییده را اضافه و کاملا مخلوط کنید.
آب را در ظرف دیگری بجوشانید و زعفران، عسل و گلاب را به آب جویده بیفزایید و خوب هم بزنید تا مخلوط به صورت یکنواخت درآید. سپس شربت آماده را به آرامی داخل آرد سرخ شده بریزید و خوب هم بزنید.
اگر حلوای تهیه شده شل بود، کمی دیگر آن را حرارت دهید تا سفت شود. حلوای آماده شده را در ظرف مناسبی بکشید و مصرف کنید.

  • علی جرجانی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی