سرآشپز عسل

آشپزی با عسل

سرآشپز عسل

آشپزی با عسل

من در این وبلاگ میخواهم پختن غذاهای مختلف با عسل را به شما آموزش دهم که طعم جدید برای شما خواهند داشت با من همراه باشید

طبقه بندی موضوعی

دسر سیب و کیوی با عسل

دوشنبه, ۲ ارديبهشت ۱۳۹۸، ۱۰:۱۵ ق.ظ

دسر سیب و کیوی با عسل

امروزه تنوع در دسرها کار را برای افراد آسان کرده به گونه ای که هرکسی می تواند مواد مختلف را باهم مخلوط کرده و میل کند. البته ترکیب مواد باید به درستی و به اندازه باشد. دسر کیوی و سیب با عسل یکی از دسرهای خوب و با طعم جالب است که حتما باید آن را یک بار امتحان کنید.

مواد لازم دسر سیب و کیوی با عسل:

  • ۴ عدد کیوی
  • ۲ عدد سیب (پوست‌کنده و ریز خرد کنید)
  • یک قاشق چای‌خوری آب لیموترش
  • نصف پیمانه آب
  • ۲ پیمانه شکر
  • ۲ پیمانه عسل
  • رنگ سبز خوراکی (درصورت تمایل)

دسر سیب و کیوی با عسل

طرز تهیه دسر سیب و کیوی با عسل:

کیوی‌ها را پوست کنده و خرد کنید. کاسه‌ای بلوری آماده کرده و شکر، عسل و آب را در آن ریخته و روی حداکثر قدرت حرارت دهید تا شکر و عسل آب شود. در این مدت در ظرف را بگذارید.

کیوی و سیب خردشده را همراه آب لیموترش به مواد اضافه کنید و با همان حداکثر قدرت حرارت دهید. در طول این مدت، هرچندوقت یک‌بار در مایکروفر را باز کرده و مواد را هم بزنید تا پخته شده و حالت مارمالاد به خود بگیرد.

در پایان اگر احساس کردید که لازم است دسر حالت یکنواخت‌تری پیدا کند، آن را در دستگاه غذاساز ریخته یا با گوشتکوب برقی، صاف و یکنواخت کنید. فقط تا فاصله آمدن مهمانان آن را به فریزر منتقل کنید تا سردشده و هنگام آمدن مهمان‌‌ها با دسری داغ از آنها پذیرایی نکنید.

نکته: این دسر به خاطر وجود کیوی سبزرنگ است. اگر می‌خواهید این سبزی پررنگ‌تر شود، می‌توانید در مراحل پایانی پخت، کمی رنگ خوراکی سبز نیز به آن بیفزایید.

  • علی جرجانی

دسر سیب و کیوی با عسل

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی