سرآشپز عسل

آشپزی با عسل

سرآشپز عسل

آشپزی با عسل

من در این وبلاگ میخواهم پختن غذاهای مختلف با عسل را به شما آموزش دهم که طعم جدید برای شما خواهند داشت با من همراه باشید

طبقه بندی موضوعی

دسر عسل و گرانولا

چهارشنبه, ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۸، ۱۰:۰۱ ق.ظ

دسر عسل و گرانولا

عسل یک غذایی طبیعی و شفابخش است که می تواند برای پیشگیری و درمان مشکلات سلامتی متنوعی به کار رود. آنزیم های طبیعی موجود در آن، روند هضم غذا را بهبود می بخشد.
گرانولا یا سریل میان وعده ای کم کالری و خوشمزه است که همراه با شیر صبحانه یا میان وعده ای عالی برای افرادیست که در رژیم غذایی هستند ، گرانولا انواع و اقسام مختلفی دارد ولی معمولا از غلات (جو دو سر معمولا)، عسل رقیق شده، آجیل‌جات و در آخر میوه‌های خشک شده تهیه می‌شود.
این میان وعده بدلیل دارا بودن مواد مغذی برای تمام افراد مفید است.

مواد لازم دسر عسل و گرانولا:

  • ۱/۳ فنجان عسل
  • ۱/۴ فنجان کره
  • ۳ عدد سفیده تخم مرغ
  • ۱ قاشق چایخوری دارچین
  • ۳ فنجان گرانولا کم چرب
  • ۱/۲ فنجان بادام درشت خرد شده
  • ۳/۴ فنجان گیلاس خشک (برگه گیلاس)

دسر عسل و گرانولا

 

طرز تهیه دسر عسل و گرانولا:

فر را تا دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت پیش گرم کنید . عسل ، کره ، سفیده تخم مرغ ، دارچین را با هم مخلوط کنید. گرانولا بادام و گیلاس را درون آن بریزید.
مخلوط را در ظرف فر که خوب چرب شده یا ظرف نچسب مربعی بریزید. با کمک یک کاغذ چرب مخلوط داخل ظرف خوب فشار دهید تا به هم بچسبد.
برای مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه یا تا زمانیکه رنگ آن قهوه ای روشن شود حرارت دهید ظرف را از فر خارج کنید و بگذارید خنک شود و سپس آنرا به ۱۰ یا ۱۲ تکه مستطیلی ببرید.

نکته ها :

میتوانید به جای عسل از شکر قهوه ای یا سفید استفاده کنید ، میتوانید داخل گرانولا از انواع میوه های خشک استفاده کنید ، گرانولا به تنهایی یا برای تزیین و سرو دسر عالی است.

  • علی جرجانی

دسر عسل و گرانولا

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی